Menu
Indkøbsvogn 0

Specialordrer

Hvis du ønsker at bestille et produkt, der ikke findes i vores web-shop, kan du altid sende en mail til mail@hornslet-bogtrykkeri.dk eller du kan ringe til 7070 1208. Nedenfor kan du høre en smule om nogle vores medarbejdere. 

 

Hans Hennings

Hans HenningsJeg har været bogtrykker siden 1984, men kendt til faget hele livet, da jeg bogstavelig talt, er født ind i branchen. Virksomheden ligger endda stadig på adressen, hvor det startede i 1908.

Det er derfor, jeg kalder mig bogtrykker, som noget jeg er.

Som vi er her, er der høj service, og kunden mødes i øjenhøjde, i den højde de nu har. Rådgivning og forslag er ikke en sag hos os, og koster ikke noget. Vi vil få vores, når opgaven kommer, og det gør den som regel, når folk mærker, at de er i gode hænder, ved de solide håndværkere, vi stadig betragter os selv som. Alle priser er aftalt på forhånd, og gebyrer kender vi ikke. En trykt prøve til godkendelse, før vi producerer, kan nemt komme med i prisen.

Intet er for småt, og vi varetager alle mulige, (og til tider Umulige) opgaver.

Har du brug for et råd til tryksagen, så ring til bogtrykkeren:

22682481

hans@hornslet-bogtrykkeri.dk

 

Pernille Henriksen 

Pernille Portræt

Jeg er freelance grafiker og er glad for at løse opgaver for Hornslet Bogtrykkeri’s kunder. Jeg har mere end 35 års erfaring med layout, dtp og illustration, og løser både store og små opgaver. Lige fra visitkort til opsætning af bøger, fra indbydelser til plakater. Min force er nok især det illustrative og “kreative” - databaser, regneark og tabeller er ikke min stærke side.

Selvom jeg ikke altid befinder mig på Hornslet Bogtrykkeri, så er jeg ikke længere væk end en mail eller en opringning.

pernille@hornslet-bogtrykkeri.dk